|
Citat: Autor citiranog posta MARLI |
|
|
|
|
|
Mislim da ljudi koji zele da dobiju pohvale pisu namenski ovde i pohvaljuju masovno druge, sto se sve vidi i zna se. Mada i to poboljsava neki kvalitet postova....Ali,ako se javis na neku gorecu temu iz vedra neba i pokusavas da smiris strasti i onda samo da bi dobio pohvalu...to ne znam cemu sluzi. Isto tako, pisati namenski kako bi bio pohvaljen ne lici mi da je neko iskren i da pise ono sto misli. To mi deluje kao post koji se pise na osnovu tudjih razmisljanja i to ne volim. Volim da svako kaze iskreno sta ima a kada to neko ne uradi ja to prepoznam. Zato vecinu postova koji se namenski pisu i ne pohvaljujem. |
|
|
|
|
...evo da ti odgovorim, sa naravno, rizikom da neces procitati, ali ako zelis ipak mozes.... (kako kazes veoma si selektivna, kod citanja postova....)
Ja sve pisem
namenski , jer mislim da je to sasvim normalno... Ali namensko pisanje da bi se dobile pohvale je, veruj nesto sto nema mnogo smisla... Sta covek dobija brojem zahvalnica?! Vidis, izmedju ostalog, sa kim se tvoje misljenje slaze, a sa kim ne. To je sve! Aj da jos u zivotu mogu da imam neke 'vajde' od broja zahvalnica, pa da se i trudim da ih nakalemim... Cak i da je tako, cak i da ljudi pisu namenski svoje postove za zahvalnice, opet ne vidim problem... Svako ima svoja zadovoljstva u zivotu, i to je po mom misljenju sasvim ok...
Btw, covek sam koji uvek pokusava da smiri strasti u gorecim situacijama u zivotu, to mi je jedini cilj medjuljudskih odnosa, sem kada sama izletim iz sopstvenog balansa, a time se nikako ne dicim, vec mi je uvek zao sto sebi dozvolim tako nesto... Smatram da ljudi mogu mnogo bolje i pametnije da slusaju jedni druge, i to je za mene najvece bogatstvo, medjuljudske komunikacije...
Sasvim iskreno podrzavam ljubav i smirivanje strasti, i namenski pisem o tome,
veoma namenski, a to sto se toliko ljudi prepozna, i ceni, ili pohvali takve postove, samo znaci, da nam je, kao ljudskoj vrsti, upravo toga najvise i ptrebno. Mnogo nam manje treba otrova, nepostovanja i usijanih glava, koje bi se pootkidale da dokazu koliko je njihovo misljenje vrednije od tudjeg.
Iskreno, da ne mogu iskrenije, sam za smirivanje strasti.
Svako svoje misljenje potpisujem, pa cak i ono od koga odustanem, i koje promenim, jer ziv covek treba da uci, dok god je ziv.
p.s. pohvaljujem druge jer mislim da je to veoma konstruktivno za zivot! Mislim da je mnogo bolje nego kuditi i grditi ljude!