Pogledajte jednu poruku
Old 21.05.2007, 10:59 PM   #20
_Anna_

_Anna_'s Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 15.09.2006
Godine: 25
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku _Anna_

Ovako mislim da ovde se poslednjih dana povelo par jako kvalitetnih diskusija, bez obzira na ogromna razilazenja u stavovima...ne bi ni bilo zanimljivo da svi mislimo isto! Neko na jednoj temi rece u dva tabora..pa uvek ima onih za i protiv, najmanje suzdrzanih, ali to citavu diskusiju i cini zanimljivom i poucnom...
Mislim da je jako mali broj ljudi koji ce ovde izneti neko misljenje kako bi nekog drugog isprovocirao ili uvukao u neke lose price....uglavnom se ljudi drze svojih stavova, nekada slabije, cesce cvrsce...ali ko bi mi bili da menjamo stav preko noci i na svaki post koji se razlikuje od naseg?!?
Ja jako postujem svacije misljenje, da li cu ga ja prihvatiti ili podrzati to zavisi od mojih stavova!
Ukoliko se razilazimo, drage volje cu raspravljati o argumentima i aspektima za i protiv...i ako rezultat i dalje bude da je taj neko ostao pri svome i ja pri svome, nije ni vazno...lepo smo se ispricali i mozda ponesto i naucili!
Poenta je diskusija i mislim da u iznosenju svojih stavova (a vecina je dovoljno zrela da ih vec ima uveliko fomrirane) nema zle namere, vec objasnjavamo zasto u nesto verujemo ili ne....bar ja tako pristupam...sve lepo vas iscitam...i dam svoj najiskreniji komentar!
Ako se nekad i ubaci neka doza zestine u iznosenju, to je samo zanos, a ne zla namera...bar u mom slucaju, a verujem i u vecini drugih!
Tako da zakljucim, postujem svacije misljenje, ali da li cu se sloziti ili ne - zavisi sa kim i po pitanju cega!
Jednostavno pricamo ljudi!
Ako neko zeli da me uvredi, izrazi nepostovanje...to je samo njegov problem!

Poslednju izmenu radio/la _Anna_: 21.05.2007 u 11:46 PM.
_Anna_ nije na forumu   Odgovori sa citatom