Pogledajte jednu poruku
Old 21.05.2007, 08:21 PM   #15
zaspala

zaspala's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 08.04.2007
Godine: 31
Lightbulb

Citat: Autor citiranog posta Cyber^frigidna
View Post
pa ako bi obratila paznju i na koje postove se tako izjashnjavam i zashto.. mozda bi i razumela
ne chitaj samo mene.. vec i kome pishem i ono najvaznije.. zashto?!
Veruj ti meni, da ja citam, i to dobro, i tvoje postove, i postove drugih. Niti sam brza i kusa niti u citanju, niti u pisanju postova... Sve sto zelim reci je da su ljudi ovog foruma miroljubivi , i da evidentno postoje razlike u misljenju.. Ali cak i kada sam se srela sa najljucim i najekstremije razlicitim misljenjima, u odnosu na moje, ipak je za jako kratko vreme, razgovor, presao na mirne vode, gde i dalje svako ima svoje misljenje, i iznosi ga sa isto onoliko zara, koliko u njega veruje, a da pritom, ne mora neminovno da dolazi do otrovnih sukoba, vredjanja i slicno. Niko od nas, ovde nije nasao sve ljude svojim istomisljenicima, ali sve je to lancana reakcija, jer ukoliko obe strane u jednoj diskusiji cvrsto drze svoju stranu, a uz svoj komentar na temu daju i poneki prc (izvinjavam se , nije moj obicaj ali moram biti slikovita), nema tu mnogo mudrosti i vestine govornistva ni sa jedne strane. Postoje ovde jako sarkasticni ljudi, ali, koliko sam videla, sa njima jos nisi imala diskusije, kada ti se to desi, sta li ce onda biti?!

Dobronamerna sam i zelim da te uverim da ovde ima jako puno mnogo finih i inteligentnih ljudi, koji su mozda bili duboko uvredjeni necim sto si napisala. Ne secam se da je bilo ko, pre nego sto procita neki tvoj post, poceo da te vredja, ili se mozda varam... ne znam....