|
Citat: Autor citiranog posta McLoud |
|
|
|
|
|
Na ovako nesto sam mislio kada sam pominjao Triumph-e i stare BMW modele. Ako ikada kupim motor, to ce biti nesto takvo. Nepretenciozno, a prelepo. |
|
|
|
|
Sto se mene tice, to su pravi motori... Cruiseri, classics, oni koji imaju takve masine koje i nisu predvidjene za divljanje, vec za duge, udobne voznje, i koji, godinama dobijaju, a ne gube od svog kvaliteta...
Ovaj KTM, je jedan od retkih motora, takve vrste, koji mi se dopada, ponajvise, jer je izdrzljiv, zaista jako udoban, i siguran....
Takodje bitno, kod odabira motora, je shvatiti za sta je motor predvidjen, gde ce biti najvise vozen cruiseri su savrseni motori, za puteve, za grad, za duga putovanja autoputevima, ili sporednim, kvalitetnijim putevima, ali ne i toliko dobri motori, kada je priroda u pitanju, bilo koje skretanje sa puta je risky business, mnogo su nizi, i nisu predvidjeni za to... Naravno on - off motori, su savrseni, za avanturisticki duh, ali je malo nezgodno, voziti jednog ovakvog, kao ovaj KTM po gradu, jer je prosto veliki, i nije najbolji motor za grad...Njegova snaga, i startna brzina, je nesto sto u gradu niti moze, niti treba da dolazi do izrazaja.... Sve u svemu, od potrebe i zelje prema avanuri ili easy ridingu treba i izabrati motor.....