Pogledajte jednu poruku
Old 13.05.2007, 02:45 PM   #20
Jaca_VS

Jaca_VS's Avatar

Status: Superwomen
Korisnik od: 25.10.2006
Godine: 22
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Jaca_VS Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku Jaca_VS

1. Ime osobe sa kojom ste se prvi put poljubili? Zoran...
2. Koliko zvezda ima po vasem misljenju svako od nas? Ja imam jednu, ali vrednu... :D
3. Opisite savrsen jastuk? Veliki, mekan i mirisljav...
4. Na stolu ili pod stolom? Na stolu...
5. Vas moto? Ti sve mozes, samo se potrudi...
6. Najjaci udarac? Uh, kad mi neko vredja nesto drago ili bilo sta lose prica o tome...
7. Najcesca psovka koju koristite? Standardna srpska mars u pm...
8. Rec koju najvise volim? Voleti... :D
9. Rec koju najvise mrzim? Odvratno...
10. Kad se pogledam u ogledalo, vidim? Malo slatko stvorenje najludje na svetu...
11. Omiljena titula? Titula??? :rolleyes: :confused: Hm...
12. Da krene da mi gori kuca, iz kuce poneo/la bi? Sva ziva bica, neke svoje stvari i tako... Mada pre mislim da bih gasila pozar kako tako... :D
13. Kad zazmurim vidim? Vidim lik jednog decka... :D
14. Kad otvorim oci vidim? Zvezde i mesec na plafonu... :D
15. Ja sam: Filozof, Umetnik, Realista, Pesmista, Optimista, Zanesenjak, Priorodnjak ili nesto deseto? Ponekad filozof, ponekad pesimista, a ponekad optimista, a stalno prirodnjak...
16. Mislim da sam iznad ili u proseku? U proseku...
17. Od vecine razlikuje me? Nemam pojma, to drugi neka kazu... Mada mislim da je pozitivnost...
18. Da moram da se odreknem jednog dela tela, to bi bio? Guze... Ne svidja mi se...
19. Da moram da dodam jos jedan deo telu, to bi bio? Oci pozadi... :D
20. Dubine koje nisam dosegao/la? Hm... Nemam pojma... Ne volim da idem duboko...
21. Visine koje nisam dosegao/la? A ne volim ni visoko da letim, brzo se pada... :D
22. Najgluplja misao? Ja sam savrsena... Bljak... To ne postoji...
23. Najdraza pohvala? Koleginice, hvala ti sto si uvek uz mene kad je potrebno...
24. Najgora ukora? Nemam pojma, ne pamtim to...
25. Ocena iz osnovne skole ili srednje koju sam zapamtio/la? 3 iz istorije u osnovnoj skoli, jer se nastavnica zeznula, pa je na kraju ispalo svasta...
26. Moje sujeverje se ogleda u? Da se ne vracam kuci, ako nesto zaboravim...
27. Moj mali ritual? Obavezno se pogledam u ogledalo pre nego sto krenem negde...
28. Moj talenat? He, he, he... Uglavnom je to vezano za sport...
29. Totalni sam antitalenat za? Crtanje...
30. Recenica koja mi se urezala u pamcenje? Na kraju zivota covek shvata koliko su vazne odluke koje donosi na njegovom pocetku...
31. Ja za 10 godina, relano je? Mama dvoje dece, sa nekim dobrim poslom uz dobrog coveka i tako... :D
32. Ja za 10 godina, nerelano je? Zena nekog milijardera... :D
33. Da mogu da biram bio/la bi? Isto sto i sada, samo mozda manje osecajna... :D
34. Da sam profesionalni ubica, prvo bih smaknuo/la? Huh, nekoliko zenskih osoba koje mi ocajno idu na...
35. Da sam slikar nasilikao/la bi? Svoj portret bez gledanja u ogledalo i slicno....
36. E da je dosta, dosta je Ako imate nesto da mi kazete, recite, ako ne...pff...onda sta da vam radim Nema kraja, ovo je tek pocetak!!!! Imam ja da ti kazem tj. da pitam... Pa gde vadis bre sva ova pitanja i koliko jos planiras da ih postavis? :D
Tamo daleko, na drugoj strani sveta, gde Sunce sija toplije nego ovde, i gde drvece raste tri puta vise, postoji jedna zemlja zvana Veselija, a ja u njoj imam jednu osobu koja mi jako mnogo znaci i koju jako mnogo volim. Jaca wowi Igora...
Jaca_VS nije na forumu   Odgovori sa citatom