Pogledajte jednu poruku
Old 02.10.2006, 03:55 PM   #2
Achilles

Achilles's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.08.2006
Godine: 26

Cyber ne svidja mi se tvoj stav.

Ne mozes porediti hrvatsku sa kosovom, jer .. po meni ono tamo nije bilo u redu sa nashe strane, jer smo pokushali da uzmemo deo hrvatske teritorije, samo zato sto su tamo srbi vecina, a kosovo je SPRSKO, i samo zato sto neko vremenom postane vecina, ne znaci da ima pravo da se otcepi. Znaci NIJE suludo traziti da kosovo ostane nashe, jer albansko nikada nije bilo (osim za vreme drugog svetskog rata kada je albanija bila u paktu sa hitlerom, pa je kosovo privremeno bilo albansko), i za razliku od krajne koja je nikad nije bila srpska.

ALI...

Dakle kazem da nije iracionalno traziti da kosovo ostane srpsko, cak ima i logike, ALI, za dobrobit srbije, mslim da je dobro da se kosovo odvoji, ili barem ako mozemo jedan deo teritorije da uzmemo. A sad cu reci zasto.

Zato sto albanci imaju najvecu populaciju u evropi, a srbi su u minusu, sto znaci da ce za nekih ... 70 godina recimo, albanci biti jedno 40% stanovnistva srbije, i kakav problem imamo sad na kosovu, tako ce biti u celoj srbiji.

To vam je kao kad imate gangrenu na nozi, pa morate da je odsechete da se nebi shirila na ostatak tela.

Jedino sto bi imalo jos smisla, a to se nece desiti, je da kosovo ostane srpsko, a da srbi tamo krenu da imaju po 7 -8 dece, i jos da se vrate neki i da rade isto tako, i onda ce vremenom doci koliko toliko na svoje mesto sve.

Ovako, ja njih zaista gledam kao parazite. Imaju onu albaniju koja je UVEK bila najgora iako niakda nisu imali nikakve sankcije, sto samo pokazuje koliko su pametan narod. I oni da preovladaju stanovnistvom vremenom je katastrofa za srbiju. Otcepite sto pre mozete, i da spasite ostatak zemlje. To je moje mishljenje.
Achilles nije na forumu   Odgovori sa citatom