Pogledajte jednu poruku
Old 06.05.2007, 07:38 PM   #10
Lilit

Lilit's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 19.10.2006
Godine: 27

1. Ime osobe sa kojom ste se prvi put poljubili? Ivan Simonovic
2. Koliko zvezda ima po vasem misljenju svako od nas? Onoliko koliko sam napravi.
3. Opisite savrsen jastuk? Ogroman, anatomski se oblikuje, mirise na lavandu ili bosiljak, a temperatura mu se menja u skladu sa mojim raspolozenjem i potrebama.
4. Na stolu ili pod stolom? Za tastaturom!
5. Vas moto? Nema problema sve dok imam prijatelje s kojima mogu da podelim probleme.
6. Najjaci udarac? Onaj koji me natera da se psihicki prospem kao voda iz kofe.
7. Najcesca psovka koju koristite? Jedi govna i pusi *****! (To uvek ide u paketu!)
8. Rec koju najvise volim? Karamela
9. Rec koju najvise mrzim? Klinceza
10. Kad se pogledam u ogledalo, vidim? Kobiletinu
11. Omiljena titula? Doktor
12. Da krene da mi gori kuca, iz kuce poneo/la bi? Mobilni, novac, omiljeni parfem
13. Kad zazmurim vidim? Tri svetle tacke.
14. Kad otvorim oci vidim? Umor.
15. Ja sam: Filozof, Umetnik, Realista, Pesmista, Optimista, Zanesenjak, Priorodnjak ili nesto deseto? Sve ovo, a i to deseto. Rastrzana sam u poslednje vreme.
16. Mislim da sam iznad ili u proseku? Iznad malogradjanstine.
17. Od vecine razlikuje me? To sto nema sredine. Ili-ili.
18. Da moram da se odreknem jednog dela tela, to bi bio? Leva ruka. Ponekad je beskorisna.
19. Da moram da dodam jos jedan deo telu, to bi bio? Jos jedan mozak.
20. Dubine koje nisam dosegao/la? Nisam dovoljno duboko zaronila u sebe.
21. Visine koje nisam dosegao/la? Ne razmisljam o visinama dok ne savladam podnozje.
22. Najgluplja misao? Tetovaza.
23. Najdraza pohvala? Ne pamtim ih. Pamte ih oni koji su me pohvalili.
24. Najgora ukora? "Ni ti nisi ni za sta, pa te cuvam!" (Keva, u besu.)
25. Ocena iz osnovne skole ili srednje koju sam zapamtio/la? Dvojka iz fizike poslednjeg dana skolske 1997/1998.
26. Moje sujeverje se ogleda u? Ne volim da sretnem negativne likove kad krenem na ispit.
27. Moj mali ritual? Puna kada, Lush Times kupka, ambijentalna muzika, cigareta, sok.
28. Moj talenat? Kao umem da pevam. Mislim da bih bila dobra u vajanju.
29. Totalni sam antitalenat za? Sviranje bubnjeva.
30. Recenica koja mi se urezala u pamcenje? "Strpljenje je najjace oruzje... Nitkova!"
31. Ja za 10 godina, relano je? Profesor srpskog jezika, majka divnog deteta, zadovoljna u svakom pogledu.
32. Ja za 10 godina, nerelano je? Top manekenka u Milanu!
33. Da mogu da biram bio/la bi? Flegma.
34. Da sam profesionalni ubica, prvo bih smaknuo/la? Sve koji imaju veze sa politikom.
35. Da sam slikar nasilikao/la bi? To cudo ne mogu da zamislim.
36. E da je dosta, dosta je Ako imate nesto da mi kazete, recite, ako ne...pff...onda sta da vam radim Nema kraja, ovo je tek pocetak!!!![/quote] Poljubac za kraj pocetka!