Pogledajte jednu poruku
Old 06.05.2007, 03:05 PM   #7
Aenima

Aenima's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.10.2006

1. Ime osobe sa kojom ste se prvi put poljubili? - Zlatko
2. Koliko zvezda ima po vasem misljenju svako od nas? - Jednu jedinu.
3. Opisite savrsen jastuk? - Da ne bude tvrd, da ne bude mekan...ali visok i ogroman.
4. Na stolu ili pod stolom? - Na stolu!
5. Vas moto? - Budi gospodar svoje volje i sluga svoje savesti.
6. Najjaci udarac? - Duhovni
7. Najcesca psovka koju koristite? - P**ke mi se moje krvave najedes!
8. Rec koju najvise volim? - Knjiga
9. Rec koju najvise mrzim? - Rat
10. Kad se pogledam u ogledalo, vidim? - Podocnjake, koji ne uspevaju da se sakriju iz cvikera
11. Omiljena titula? - "Dobar covek"
12. Da krene da mi gori kuca, iz kuce poneo/la bi? - Licnu kartu i pasos.
13. Kad zazmurim vidim? - Plavu, dugu kosu, sa malo loknica na kraju, duguljasto lice, pravilan nos i oci boje neba.
14. Kad otvorim oci vidim? - Plavu, dugu kosu, sa malo loknica na kraju, duguljasto lice, pravilan nos i oci boje neba ili plava, duga kosa, sa loknicama na kraju, siroka ledja, levo rame i delove vrata.
15. Ja sam: Filozof, Umetnik, Realista, Pesmista, Optimista, Zanesenjak, Priorodnjak ili nesto deseto? - Realista
16. Mislim da sam iznad ili u proseku? - Totalni prosek
17. Od vecine razlikuje me? - Nista. Ja sam deo vecine.
18. Da moram da se odreknem jednog dela tela, to bi bio? - Grudi.
19. Da moram da dodam jos jedan deo telu, to bi bio? - Rogovi
20. Dubine koje nisam dosegao/la? - /
21. Visine koje nisam dosegao/la? - Mont Blanc. Jos se nisam popela na najvisu planinu Svajcarske.
22. Najgluplja misao? - Ne mogu da se odlucim, Seselj je rekao jako puno toga.
23. Najdraza pohvala? - "Danas si bila dobrica..."
24. Najgora ukora? - "Danas si bila cisto zlo ..."
25. Ocena iz osnovne skole ili srednje koju sam zapamtio/la? - Moj prvi kec u zivotu. Odbila sam u gimnaziji, na casu politickih nauka i aktuelnosti da gledam "Velikog Brata", jer je bio projekat od par meseci, u kome smo morali da diskutujemo o raznim aspektima tog show-a.
26. Moje sujeverje se ogleda u? - Nisam sujeverna, valjda u tome.
27. Moj mali ritual? - Knjiga, casa vina, cigareta, TOOL, kada puna vode, maska na licu i uzivanje.....jednom nedeljno.
28. Moj talenat? - "Citanje" ljudi.
29. Totalni sam antitalenat za? - Pevanje...
30. Recenica koja mi se urezala u pamcenje? - "Kolegenice, Vi kada umrete Vama ce jezik morati posebno da ubiju" - profesor matematike.
31. Ja za 10 godina, relano je? - Mama, student, radim pola radnog vremena ... ili Mama, sef jednog odeljenja, radim puno radno vreme.
32. Ja za 10 godina, nerelano je? - Vlasnica firme.
33. Da mogu da biram bio/la bi? - Ja.
34. Da sam profesionalni ubica, prvo bih smaknuo/la? - George Bush-a.
35. Da sam slikar nasilikao/la bi? - Trenutak predaje, trenutak orgazma, kada je duh van tela, sve postaje nebitno, jedino sto je prisutno je osecaj.