Pogledajte jednu poruku
Old 05.05.2007, 11:11 PM   #18
_Anna_

_Anna_'s Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 15.09.2006
Godine: 25
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku _Anna_

1. Nadimak koji su vam dali, a rado biste ga promenili? Smrc, nemam nadimak
2. Trenutno zanimanje? Da mozete ponovo da birate da li biste uzeli isto ili izabrali drugo? Radim za sebe, ne bih menjala...jedino sto bih volela da jednog dana imam vremena da odem u neku kolibu na planinu, jasem i pisem knjige
3. Da mozete da birate u kom veku/razdoblju bi ziveli i zasto? Pa zivela bih sada, mada patim za vremenom romantike i casti, samo sto sada ne mogu sebe da zamislim da zivim u tako nekom periodu...ne znam kako bih se privikla na pokornost
4. Koja istorijska licnost vas je najvise odusevila? Milos Obrenovic od nasih, pa recimo Cezar, Konfucije, a ima ih jos...
5. Omiljeno jelo? Pomfrit i lignje
6. Sa kojom zivotinjom ste slicni?(karakteristike naravno ): pojma nemam, ali Kira(moja Riverka) i ja smo slicne a ako gledamo ovako, opet pas
7. Koji komad odetje/obutje nikad ne biste nosili? Pojma nemam, ne nesto provokativno previse i kicericu - tipa sljokice, sarenis od boja i tako to...
8. Da li ste probali neki ekstremni sport? Sta je ekstremno, je l jahanje spada u ekstremno? Skakcu padobranom uskoro
9. Da li biste se prijavili za neki reality show? Ne, ne privlaci me tako nesto...mada mozda za neki od onih prezivljavanja
10. Neki omiljeni stih(pesmica) za kraj: Eh opet za kraj...necu kraj!!!!
Jeco nemoj da si stekara daj jos pitanja
"Bila sam, zivim i bicu"