|
Citat: Autor citiranog posta Aenima |
|
|
|
|
|
Za prvu stavku ti je naveden izvor. Njihov je. Nemam naviku da pisem stvari, koje nisam procitala ili cula od nekoga, ko je direktno involviran.
Za drugu stavku sam takodje koristila njihove informacija prvo iz njihovog izdanja Biblije, drugo iz njihove novine "Svetionik", trece od poznanika, koji su clanovi JS-a. I opet, nemam potrebu da ista pisem nasumice, jer od toga "leba nema".
Ne iznosim neistine, ne skupljam informacije iz nepouzdanih izvora, informisem se uvek i iskljucivo na izvoru neceg.
Jedno je umreti u bolnici putem greske lekara, drugo je umreti u bolnici zato sto ti vera, religija ili neki treci palamar nalaze da ne smes da pomognes sebi. To su dva sveta, zamolila bih te da ne mesas te stvari. Hvala. Jedna stvar je umreti od sepse greskom lekara, druga stvar je umreti od sepse zbog religioznog ludila. Dva sveta, koja nemaju veze jedan sa drugim. Pozdrav. |
|
|
|
|
Ovako, ne postoje njihove novine pod nazivom "Svetionik"...
Drugo, svaki JS sam odlucuje o sebi i nacinu lecenja i na osnovu svoje savesti... ne bih ni ulazila u pojedinacne price..... Mislim da ne treba uopstavati neke stvari, to sto je neko od svedoka odlucio na osnovu svoje savesti na odredjeni nacin, to je njegovo... Mislim da ne treba samo uopstavati pojedinacne slucajeve...
pozz