Pogledajte jednu poruku
Old 04.05.2007, 07:00 PM   #53
Aenima

Aenima's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.10.2006

Citat: Autor citiranog posta mystery_blue
View Post
samo da se nadovezem na dve stavke
1. Po zakonu JS, zena je vlasnistvo muskarca. - NETACNO , jel stvarno verujes da je to tako????
2.Iz JS se ne moze izstupiti, moze se biti samo izbacen zbog prestupa - Takodje NETACNO, istupiti se moze kad kad god to neko pozeli tj , mnogi se samo povuku... to je lako...

Ne znam odakle ta potreba iznositi neistine... i skupljanje informacija iz nepouzdanih izvora...

Mene ako zanima u sta neko veruje , ja obicno pitam osobu iz te religije da mi objasni njena verovanja... lako je...

A i ja dok sam bila u bolnici videla sam kako neki umiru nakon sto su primili transfuziju...
Za prvu stavku ti je naveden izvor. Njihov je. Nemam naviku da pisem stvari, koje nisam procitala ili cula od nekoga, ko je direktno involviran.

Za drugu stavku sam takodje koristila njihove informacija prvo iz njihovog izdanja Biblije, drugo iz njihove novine "Svetionik", trece od poznanika, koji su clanovi JS-a. I opet, nemam potrebu da ista pisem nasumice, jer od toga "leba nema".

Ne iznosim neistine, ne skupljam informacije iz nepouzdanih izvora, informisem se uvek i iskljucivo na izvoru neceg.

Jedno je umreti u bolnici putem greske lekara, drugo je umreti u bolnici zato sto ti vera, religija ili neki treci palamar nalaze da ne smes da pomognes sebi. To su dva sveta, zamolila bih te da ne mesas te stvari. Hvala. Jedna stvar je umreti od sepse greskom lekara, druga stvar je umreti od sepse zbog religioznog ludila. Dva sveta, koja nemaju veze jedan sa drugim. Pozdrav.