Ma ja mislim da nije u EX-YU ima nesto dobro , sad se sve raspada i nema smisla da se sedi u Serbiji ...... Znaci da radis , i da zaradjues dobru kintu na ligalni nacin ovde nemoze i nikad nece da se promeni to ! Tako najbolje da se ide u drugu zemlju da zivi ....... Baram ja tako da ga cenim , ja ovde u srbiji kao Gasterbajter =)))))
Ja isto otiso iz svoje zemlje , al to nista ne znaci ! Naravno da je tekso prvo vreme , al obicno ides van zemlje da zaradis ili da se krijes i da trosis pare !
Pa evo kao prvo ako odes da radis , naravno da ci ti bude dosadno kad nisi naviko da radis ... i nemoze da se prihvati mnogo brzo tudji mentalitet , npr ja sam u Srbiji 4 i po godine i nisam jos prihvatio vas mentalitet ni ti hocu !
I tako to je moje neko glupo misljenje ..... Mozda je glupo a mozda i nije .....
Al moj savet da svi koje znam , bolje da se idu preko iz Srbiji .... Nemojte samo da se ljutite ili da mislite da ja nesto ponizavam ili tako nekako u tome sto sam ja napisao za Srbiju ! To je samo cinenice !