zelm da kazem nesto o tome sta ko misli o Srbima kao populaciji uopste.... ali molim vas, izvinite mi ako ne pisem pravilno srbskim jezikom....osobno sam sentimentalno vezana za Srbiju, jer je moj oce bio rodjen tamo... jos u ranoj mladosti su se u meni zakorenile one krasne price o divnom ljudstvu Srbije.... a danas, mogu reci (moje iskustvo) da sta ko misli o Srbiji zavisi od njihovog osobnog duhovnog nivoja... sve nizji je ruzno misle i pricajo o ex yu, i obratno....imam prijatelje iz Srbije koji zive izvan domovine i kazu: nikad nije bilo teze biti Srb nego o proteklem vremenu.(vladavina MIlosevic i to..), znaci morao si se 100% viise trudiit da pokazes sebe kao izuzetno odlicno osobu, da bi te primili malo blize sebi...mogu vam reci i moje iskustvo prilikom turisticnih poseta prelepe Srbije...bilo je groznih bezobzirnih osoba , koje si mogao srecati a bilo je tako KRASNIH sladkih ljudi, da bi se razplakala od SRECE, o spoznaji da postoje take osobe,.kao u bajki.... u globalu mislim, da je srbski narod divno ljudstvo koje ima veliko srce i duso.... koje jednostavno moras da volis....: