Pogledajte jednu poruku
Old 04.05.2007, 03:36 AM   #3
MARLI

MARLI's Avatar

Status: Globa(L)
Korisnik od: 16.02.2007
Godine: 24
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku MARLI

Prvo ne verujem u ovo gore napisano, Bog mu je dao snagu da to sve izdrzi i prikazano je realno....

Prvo Bog ga je,koliko ja znam, u tim trenucima napustio ...Da ne citiram sad da je bas rekao '' O zasto si me napustio ,Oce..."...i td. .

Prvo ono mlacenje sa ziletima ili cime vec i kad mu kidaju delove mesa sa ledja i rebara je nesto totalno nerealno prikazano. Ma samo sto mu se organi nisu videli...Bljak. I posle je jos na sve to, vukao onoliki krst. Mislim , uopste, hodao je ,sto je ' medicinski' naravno nemoguce...

Gledala sam jos slicnih filmova bas sa istom tematikom tj bas je bila radnja vezana za poslednje sate njegovog zivota, i filmovi uopste nisu za povracanje kao 'Stradanje Isusovo' vec su ga malo mucili pa razapeli na krst i prica gotova. On se posle vraca na Zemlju i td....

E sad, da li je tolika kriza u hriscanstvu da su morali bas takav film da naprave ne znam...U stvari, ja kao ateista, kada sam pogledala film, trebalo bi da se zaustavim kod one scene gde vrana kljuca oci onome na lomaci sto ne veruje i da se uplasim i da kazem - Mora da se veruje ....inace cu isto ovako da prodjem.