Pogledajte jednu poruku
Old 03.05.2007, 11:14 AM   #31
Bezlični

Bezlični's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 26.02.2007
Godine: 20
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Bezlični Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku Bezlični

Citat: Autor citiranog posta TinaOfTrades
View Post
Pa Srbija je relativno nova drzava, iz iskustva znam da je Jugoslavija
daleko poznatija.. a s obzirom na to i da je Srbija velicine prosecne
drzave u US, zasto bi neko uopste morao ovde da cuje za nju??
Amerikancima dosta i njihovih 50ak.. ne znaju ni za sve drzave na njihovom kontinentu..
Jednostavno su tipa - bas me briga da time zamaram mozak ..

Naravno, ima onih koji zele da znaju, koje interesuju politika, istorija, geografija, turizam..

Pa upravu si. Oni ako su mogli da cuju za ovu zemlju i narod to bi bilo preko televizije or nesto slichno. Srbi jesu star narod ali mi u skoli nismo ucili pordele Germana, Spanaca itd.. vec samo Slovena. Tako da verovanto ni oni ne znaju da Srbi pripadaju Slovenima ako uopste znaju za slovene, pa im nekako logichno jedini izvor saznanja bude TV, a na tv-u ne pruzaju znanje nego info. Info se dobija kao u Jugoslaviji, ne spomnju oni koji narodi zive tu.

U sustini ne vidim sto bi znali. Ni mi ne bi znal iza gomilu Africkish i Azijskih zemalja i naroda, ne znamo ni podele ostalih slovena sem juznih. Ne znam coveka ovde koji moze da nabroji vise od 4 drzave USA( mislim moze neko sigurno vise ali ono kontate poentu ). Gradova verovatno svi mozemo malo vise, ali opet to je sitnica.

U sustini sve ono sto znamo i info koji imamo u najcecem sluchaju imamo sa tv-a, to zapamtimo a skolsko gradivo em zaboravljamo em ne ucimo detaljno.

Poslednju izmenu radio/la Bezlični: 03.05.2007 u 11:16 AM.
Bezlični nije na forumu   Odgovori sa citatom
Marketing: