1.- Dakle: Ko god da je tog "spijuna" ubacio u bivsu SFRJ, ko god Tito bio, ko je koga zasto gde i kako, da li su masoni bili njegovi kumovi, da li je bio clan nekog od tajnih loza ili je bio zaista neki levi masin-bravar, decacic niskog intelekta, od koga su njegovi roditelji ocekivali vise, pa mu priustili casove klavira i stranih jezika, a on to nije mogao da isprati adekvatnim skolovanjem - ne zanima me.@Aenima
2.-Do tada, zelim vam puno zabave sa time.@Aenima
3.-A pitanje u vezi Tita je bilo skroz jednostavno, nisam ni ocekivala nikakve odgovore.@Aenima
4.-Kada mi neko da logicne razloge, kada VIDIM kako je nesto uradjeno / nastalo / obavljeno i kada mi sve to izgleda racionalno i LOGICNO, onda cu poverovati u vase teorije zavera. Do tada, zelim vam puno zabave sa time. @Aenima
5.-Trebalo mi je vremena i da se dobro zamislim nad tim da li da uopste to napisem, jer, vec mi je prilicno jasno dosta toga bilo po odgovorima, ili , mnogo cesce ne odgovorima na postove ili teme ... Osecam otrov koji ne razumem..... Na moje najblaze reci dobijam ogromnu kolicinu necega sto jedino frustracijom mogu nazvati.....
Sasvim sam iskrena, mada se nigde nisam direktno tebi obratila obe znamo da bi se u tome prepoznala a zasto to takodje znamo, jer si ti upotrebila vrstu ironije u objasnjenu teorije predpostavljajuci da je ja ne razumem mozda ??!!!!
Ne osudjujem, samo pojasnjavam na najplasticniji moguci nacin, koristeci nacin, kome ti najcesce pribegavas, da bi drugim osobama skrenula paznju na nesto.....
Necu se izvinjavati, niti povuci svoje reci, jer mislim da svi imamo oredjenu kolicinu frustracije u sebi..... JA prva priznajem, i toga se ne stidim......
Poslednju izmenu radio/la zaspala: 02.05.2007 u 12:06 PM.
|