Pogledajte jednu poruku
Old 01.05.2007, 04:12 PM   #2
Bloo

Bloo's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 01.05.2007
Godine: 16
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Bloo

0. nešto za početak... hay
1. ime i prezime? Jelena Slovic,drago mi je.
2. datum i mesto rođenja? 27.1.1992. Smederevo
3. znak u horoskopu? Vodolija :D
4. u kom gradu živiš? U Smederevu.
5. da li imaš nadimak, i kako glasi? Blu, Jeca... I Lelitj (to familija uglavnom)
6. koje boje su tvoje oči? ZelEne
7. opiši sebe u par reči? ajde ne.
8. imaš li hobi, i koji je tvoj hobi? ...Hobi... pa eto,trosenje telefonoskog racuna viseci na Netu, onda crtkanje (obozavam crtkanje) i gubljenje vremena ispred televizora u pokusaju da telepatski uklonim reklame ili da se setim sta sam pocela da gledam.
9. da li čačkaš nos? Necu da ti kazem, celavi :P
10. koju čarapu prvo navlačiš? Koja mi prva zapadne pod ruku.
11. da li veruješ u Deda Mraza? Ne, razocarao me prosle godine kad mi doneo "Galeb" cokoladu umesto "Najlepsih zelja".
12. da li smo sami? Nismo. Tu su i bakterije,virusi, i mikroorganizmi.
13. koga više voliš : mamu ili tatu? ko je rekao da ih volim? :D Salim se,oboje podjednako.
14. šta misliš o Daky-ju? Ne poznajem ga, tako da ne mislim o njemu.
15. koga bi istukli da možete? Milana...
16. kojom rukom pišeš? Desnom
17. da li se kaješ zbog nečega? Mislim da da... samo mi sad ne pada na pamet... mozda nije toliko veliko cim ne mogu da se setim..
18. najsrećniji trenutak u životu? Joj nemam pojma, mozda onaj kad sam polozila prijemni u muzickoj..
19. tvoj najveći blam ?
20. omiljena klopa?
21. omiljeno piće? Cokoladno mleko, Sprajt i Shvepsov biter lemon i 100% sok od narandze
22. omiljeno alkoholno piće? Crno vino (konzumiram ga na slavi,to je jedino alkoholno pice koje mogu da podnesem)
23. tvoj stav o drogama? Gadno je to...
24. da konzumiraš neku drogu (što laku, što tešku)? Ja sam prirodno blesava, sta ce mi droga.
25. omiljeno doba godine? Prolece
26. omiljena boja? Zelena i plava
27. koju muziku slušaš? Disco, techno, dance, house, ono sto sviraju Coldplay i RHCP
28. omiljena muzička grupa/izvođač? Michael Jackson, Stevie Wonder, Coldplay, Beyonce
29. omiljena pesma? Ima ih mnogo...
30. omiljeni film ?
31. omiljeni glumac/glumica? Hugh Grant, Sandra Bullock
32. omiljeni lik iz crtaća? Bloo :D
33. tvoj omiljeni sajt? na primer, sdcafe.co.yu
34. da li voliš da putuješ? Naravno
35. koje strane zemlje si posetio do sada? Cesku i Madjarsku (ono, bas posetila,sa sve onim razgledanjem itd), Bugarska (sa orkestrom), Tursku (letovanje) i Tunis (letovanje)
36. gde bi voleo da živiš? U Italiji, Engleskoj ili Svajcarskoj
37. imaš li simpatiju? Recimo.
38. da li imaš momka/devojku? Nope.
39. šta prvo zapaziš na momku/devojci? 'Di znam,valjda facu.
40. kako izgleda tvoj(a) partner(ka) iz snova? Po fizickom izgledu kao Orlando Bloom,a po psihickom kao Hugh Grant
41. sa kim bi voleli da se zaglavite u liftu? Sa sestrom. Volim da je gledam kad panici :D
42. da li ti se sviđa tvoje ime? Svidja mi se,mada je cesto.. zato volim kad me zovu pod nadimku.
43. da možeš, šta bi promenio na sebi? nemam pojma,moram da razmislim..
44. napiši neku pesmicu ili vic? Coldplay - The Scientist, Fix you (dugacki su tekstovi)
45. kada si zadnji put zaplakao? Ne secam se. Niti zelim da se setim.
46. tvoj najgori košmar? Kad me napala zuta zmija (to je najnoviji,ovih pre se ne secam)
47. o čemu trenutno razmišljaš? O ovim suzama od malopre...
48. da li sam te smorio sa pitanjima? Ne
49. nešto za kraj... Impossible is nothing ;)