Tema: Upoznavanje
Pogledajte jednu poruku
Old 30.09.2006, 12:09 PM   #122
_supergirl_

_supergirl_'s Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 08.09.2006
Godine: 23

E pa 'vako (((:
Zovem se Svjetlana ( sa J! ), (Ceca, Lana), zhivim u jebenom loncu zvanom Florida, obozhavam muziku (metal, rock, progressive, jazz... ma svashta neshto hehe), svako ko me zna, zna da mi je omiljeni bend Nightwish ;p, takodje volim prisinge ( i imam ih 9, netju vishe nishta valjda :D) tattoo je u skorijoj budutjnosti, imam chudan smisao za humor, malo sam zla i bezobrazna al u sushtini sam dobra ko lebac lol. Trenutno sam na poslu i vi ljudi mi ne date da radim! God damn u! Inache na PIK dolazim predugo :|| stari nick mi je _SuPeRgIrL_ sada me mozhete natji sa nickom mY-baBy-shOt-mE-doWn i uglavnom sam na kanalu #rock (kad mogu da udjem, a trenutno ne mogu ^$$@#!$#^) i tako... Meni je malo dosadno pa ubijam vreme i chekam kad tju kutji hehe... Mmmm i feel like smoking :|
Peace out my dawgz :D
/me wannabe playa

Ee da, za 20 dana mi je rodjendan (woohoo konachno 21, legaly drinking here I come lol) znachi, hotju poklone!

Poslednju izmenu radio/la _supergirl_: 30.09.2006 u 12:15 PM.
_supergirl_ nije na forumu   Odgovori sa citatom