Pogledajte jednu poruku
Old 30.04.2007, 03:32 PM   #11
heh

heh's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 30.04.2007
Godine: 24

E sg zapalite po jedn Wells.. Ajde ajde ne se majte, jerbo s'l tuj cigaru Wells ima da vi prija kad chujete ljubavno pismo na jednoga vranjanca. A on je, ovakoj pisuvaja:

"Draga moja, neprezaljena Marike

Muka me je naterala da ti napishem ovej pismo, sas iskreni rechi. Uzedo plajvez, zaoshtri na bichkiju, lizna ga, a iz srce i iz glavu potekoshe osetjanja kroz plajvez pravo na ovu artiju. Malka je dodushe mrsna artija jerbo tatko mi u njuma mota doruchak kad podje na rabotu. Kad jutre ne nadje artiju ima kutju na glavu da digne! Ali ja sam gu zrtvovaja za tebe, da ti iskazem moji osetjanja, a po chistu artiju nemamo. Eve...neshto me shtrecna prs na desnu nogu i toj onoj malechko prshche, pa se seti kako smo proshlu nedelju bili na komshijsku svadbu.. Pa kad me ti nagazi sa shtiklu na onoj malechko prshche, na koje vetj nekolko godine imam kurje oko... Svitke mi podjoshe na ochi, a ono, beshe mi, na primer milo shto me nagazi.. Da beshe neki drugi?! Utepaja bi ga kako kuche u lojze! Ali ti me takoj nezno otpasa, da sam posle tri dna krivija. Ja krivim, a ono, milo mi.. A i prshche, neje vishe kako je nekad bilo, nadulo se kako burilo, pa boze chuvaj! Nemogu cipelu da obuchem. Kao ono, i ono ti se raduje. Neznajem, zashto juche ne dodje u Trandafilsku bashchu kako shto sam ti poruchija. Teja sam da izedemo zajedno lubenicu shto sam gu njeknja ukraja na pijac.. Ako i jutre ne dodjesh, moram sam da gu izedem, jerbo tje skape. A zashto posle, na primer, pretrpen stra dok sam gu kraja, da ide u truviju..? A voleja sam da dodjesh. Pa ti, otkrshim najbolji raznj, pa kad gu zacapamooo, a voda ni techi niz bradu, ihhhh.. Trebala si da dodjesh mori Marike, ovakoj, tuzno mi beshe bez tebe dok sam te chekaja. Dremaja sam kako, buva na kuche. Obesija sam bija ulj kako star petl, pa gledam u mesec.. A on se iscerija na mene, pa mi doodeshe da ga tresnem pa svitke da mu iskochiv, kako, kako na mene kad me ti nagazi sa shtiklu na kurje oko, mislim na onaj malechak prs. Pa se seti... Shto mi je mesec kriv na mene shto ja imam, na primer, kurje oko? Seti se.. na nash sastanak od proshli put. Mesec ti beshe osvetlija lice i grudi, a ja te od rados cuna u obraz, a ono puche kako flasha sas kiselu vodu kad se otvarashe onako (plk!)... A ti, a ti ustrevka kako magarica u trnja.. a obrazi ti rushtiv, crveni kako bulka u zito.. Eee mori Marikee, mlogo mi seksualno utepujesh ti mene.. Dodji jutre da nemash ochi, shto si takva? Ja znajem da je tatko ti ljut na mene, pa kad prodje pored mene izbulji ochi na mene kako zaba iz palamidu.. A shto sam ja, na primer, kriv shto on neje mogja da proda vashu krivu kobilu na pijac?? Marike..mlogo si mi falichna. Cel notj mislim na tebe, pa odim po kutju kako samovilla. Pre neki dn takoj, shetam se po sobu, po tmninu, kad se spna od tronoshku sve sam nos ogruljaja o zid a na oko ovolika maznica. Majka mi je dva dna turala na nos i na oko kromid, da izvuche utepotinu. Legam takoj..sas kromid, pa se mislim.. majku mu, shto ti je ljubav? Chovek moze glavu da izgubi! Ali ne me je bilo zao. Imam, josh mnogo da ti kazujem moje ljubavne muke shto nemoz na ovuj artiju da stane. Da nemash sve, dodji jutre navecher na staro mesto, u trandafilsku bashtu..

Kad se kuche uz drvo kachuje, povuchi ga za rep, pa ako pochne da vije toj ti moje srce krzo kucheshko vijenje, ljubav, poruchuje.

Tvoj, za navek
Nikodija

Ete pobratimi, to je bija golem ljubav. Od takvu ljubav i konj lipcuje a ne chovek!

heh nije na forumu   Odgovori sa citatom
Marketing: