|
|
|
|
|
|
|
Sramota je i pljuvati po domovini, pa i po toaletima (pogotovo kad niste ziveli u toj istoj 'domovini', mozda ste bash vi, nashi, najprljaviji kada nam dodjete u goste, a mozda su nam toaleti uvek takvi, nashi su..
I da..ja ne osetih ni dolara od tih 4.1 milijarde, a ostali???? |
|
|
|
|
Nisam nigde pljuvala po Srbiji, niti po narodu dole. Ne zivim predugo dole, kako bih mogla to da radim, niti sam takva osoba. Pljujem i uvek cu pljuvati po osobama, koje pisu o stvarima, o kojima nemaju pojma. Hajde da samo pisu, nego jos pokusavaju da isperu mozak svima, kako su oni u pravu.
Ok, mozda bas ti Srbi iz dijaspore prljaju wc-e po Srbiji, mozda su uvek takvih, iskreno ne zanima me. Mene je isprovociralo konstantno trpanje u isti kosh i konstantno hvatanje za to ciscenje wc-a, kao da je sramota odrzavati licnu higijenu. Pa ko meni cisti wc? Cistacica? "Baba sera"? Ili ja to radim najmanje 3x nedeljno? Pre ce biti da ja to sama radim i nije nikakav problem to reci.
A sto se tice 4.1 milijarde dolara, niti sam to izmislila, niti sam to napisala tek tako, to je podatak, do koga moze svako doci, ako kontaktira Vladu Srbije ili uzme statisticke podatke i podatke o drzavnom budzetu, koji se izdaju na kraju svake godine.
A ako se ta svota novca ne oseca u pozitivnom smislu tj. nema nikakve promene na bolje, postavlja se pitanje, kako bi izgledalo celokupno stanje, kada bi kojim slucajem bio -4.1 milijarda tj. - 20% godisnjeg drzavnog bruto produkta?