Pogledajte jednu poruku
Old 29.04.2007, 06:37 PM   #111
razbarusenaBUVA

razbarusenaBUVA's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.11.2006
Default Ne znam kako im je..

..bar ne iz lichnog iskustva, ne zadrzah se nigde duze od 3 nedelje i nikad 'radno'. Poznajem ljude koji su otishli da zive tamo, da rade, neki pre 50 godina, neki pre dva mesetza. Nigde nije lako, pogotovo ne pochetak, a pretpostavljam da se 'tamo negde' sposobnost radne snage i struchna sprema tzeni vishe nego ovde, mozda je manje koruptzije, a mozda su samo vetji tziljevi...ne znam. Otishla bih, sutra, i hotju ako se ukaze prilika...i netju kukati, ne kukam ni ovde. Ako mi bude odgovaralo - ostatju, ako budem ochajna (teshko) - vratitju se..i ok. Kako je kome...zavisi..i od struchne spreme, i karaktera same osobe, i od stepena prilagodjavanja, od TZILJA koji imate pred sobom (od motivatzije). Nije sramota chistiti toalet, sramota je stideti se toga. Sramota je i pljuvati po domovini, pa i po toaletima (pogotovo kad niste ziveli u toj istoj 'domovini', mozda ste bash vi, nashi, najprljaviji kada nam dodjete u goste, a mozda su nam toaleti uvek takvi, nashi su..
I da..ja ne osetih ni dolara od tih 4.1 milijarde, a ostali????