Pogledajte jednu poruku
Old 27.04.2007, 06:43 AM   #21
smladenovic

smladenovic's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 23.04.2007
Godine: 34

1.Razliku između citalaca i citaca nisi razumeo jer verovatno nisi citao Cas Anatomije!
2.Lekrura i korektura su tehnička pitanja koja resavaju oni koji se time bave!
3.Cena knjige je itekako vazna za izdavaca, jer za one koji zive od njih na nju posmatraju na proizvod! Danas je ipak vreme trzisne ekonomije, tako da u kalkulaciju ulazi i novac za marketing!
S obzirom da sam farmaceut znam koliko se ulaze u marketing lekova iako bi kvalitetni i savremena lekovi sami po sebi trebali biti dovoljni!
4. Sto se tice seksa i tu me nisi razumeo! Osvrni se na danasnje najtiraznije pisce!
5. Citalacka publika se stice vremenom, tako da, to drugo zadovoljstvo dolazi kasnije! Ne mogu da krijem zadovoljstvo prodatim tirazom prvog izdanja, ali bez svega navedenog jako je tesko doci do pravih citalaca!
Pohvale i pokude moje knjige ostavljam onima kojije citaju!
6.Koliki procenat ljudi stize u danasnje vreme da uopste procita novine a kamo li kritiku kriticara?
6Iskreno, koliko cesto kupujes knjigu anonimnih pisaca bez necije preporuke?
Ivancica Đerić je sjajna spisateljica, ali prva knjiga joj jos uvek stoji na rafovima knjizara! Da li to ona zasluzuje? Koliko u nametanju knjige kao proizvoda ulazu velike kuce?(B 92, Laguna...) A kako se ulazi uze izbore eminentnih nagrada? Citao sam nekoliko knjiga koje su za klasu ispred nominovanih, naravno ne svih!
Pozdrav
sasa Mladenovic

Poslednju izmenu radio/la smladenovic: 08.05.2007 u 03:49 PM.
smladenovic nije na forumu   Odgovori sa citatom
Marketing: