Pogledajte jednu poruku
Old 24.04.2007, 08:19 PM   #17
Bezlični

Bezlični's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 26.02.2007
Godine: 20
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Bezlični Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku Bezlični

Citat: Autor citiranog posta zaspala
View Post
Na zalost Marli, i ja mislim da danas nemamo mnogo kvalitetnih pisaca, ne mogu nikako porediti savremene pisce sa Ivom Andricem ili Mesom Selimovicem.....
Ako sam iskrena, zaista ih i ne citam bas... Ponekad mi nesto dodje pod ruku, ali se nekako uvek razocaram....

Ne bih se slozio poznajem dosta pisaca i to kvalitetnih. Mogu se naci po raznim forumima, mladi talenti koji nemaju gde da objave svoje a i ko objavi ko tje da kupi njegovo delo ?

Citat: Autor citiranog posta smladenovic
View Post
Jos jednom, ja sam laik u proceni knizevnih
8.....I kad sve to prođete eto vama pedeset godina, postanete poznat sa tirazom od hiljadu primeraka i titulom-mlad pisac!
Il se jednostavno ustekas ko onaj M.Vidojkovic...koji ce izgleda stancuje knjige, zgrne pare, i bolece ga doope.

Da je on stvarno neki kvalitetan pisac, ona njegova smejurija od benda bi imala mozda neke kvalitete, pa bi se probila malo.

Citat:
Ipak mislim da su nasi pisci, nekada bili vodjeni drugim idejama, da se danasnji covek suvise bavi politickim zbivanjima, novcem i slicnim....
Ko da je to bitno cime se bavi. Bitno je da pise. Poenta je sto o cemu god da pisao slabe su ti vajde.

Poslednju izmenu radio/la TinaOfTrades: 24.04.2007 u 10:01 PM. Razlog: Spajanje postova
Bezlični nije na forumu   Odgovori sa citatom