|
|
|
|
|
|
|
Za mene je sve to jedan veeeeeeliki shit... Na znam zasto, ali imam utisak da ljude jednostavno mrzi da razmisle, i da dodju nekom logikom do resenja necega, i da umesto toga sloze neku pricu kako su se vise sile urotile protiv nas... ili njih, ili koga vec.....
Razmisljajte ljudi bReEeEeEeJ!!! |
|
|
|
|
Pa zavisi kako posmatras teorije zavere, i koje su u pitanju.
Postoji teorija da covek nikada nije bio na mesecu.
Posle gledanja filma o ovoj teoriji, ja zaista nisam znala sta da mislim.... Ako je teorija zavere u pitanju, sva dokumentacija, koja je istaknuta, je neverovatno pazljivo selektovana, i veoma inteligentno predstavljena. Ljudi koji se bave ovom teorijom dali bi svoje zivote da je sve to manipulacija od strane NASA, a da ima stvari, koje se ne daju objasbiti, kao sto je senka i silueta astronauta, zatim americka zastava, koja 'leprsa' u bezvazdusnom prostoru... i sl.,ima mnogo detalja po kojima ova teorija i moze biti istinita.
Takodje vladari sveta, da li zaista mislite da su vladari ove planete javne licnosti ili politicari, koje mi poznajemo, ili postoje 'savetnic', tj vladari iz senke. Evo uzmimo Busa npr, zar mislite da zaista jedan covek tako niske i sumnjive inteligencije, moze da bude glavni covek koji povlaci konce, na medjunarodnoj politickoj sceni?
Meni su teorije zavere beskrajno interesantne, i u mnogima, vidim vecu logiku, nego u 'cinjenicama' koje su nama predstavljene.