Pogledajte jednu poruku
Old 17.04.2007, 03:10 PM   #13
V.Benjocki

V.Benjocki's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 21.02.2007
Godine: 31
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku V.Benjocki Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku V.Benjocki

Trudim se da poštujem propise, ali mi baš uvek ne polazi za rukom. S obzirom da 11godina vozim i da skoro svaki dan koristim kola, cifra od 2 1/2 incidenta nije strašna. Prvi put je neki cova iz sporedne ulice nalteo na mog pobednika vremena (renault4gtl) i skrljao mu zadnji blatobran. Sreća da sam ga primetio i bežao od njega tako da me je samo malo zaneo. Za drugi sam ja kriv jer nisam primetio obrnuti trougao i ušao u raskrsnicu, kasno video kola, još kasnije kočio i napravio sudar. Pobednik vremena zapišao put antifrizom i polupao mu jedno oko, udarenim kolima prag i zadnja vrata isavijao. POslednji put bio u koloni u centru NSa i neki penzos upada u golf-a, ubacije u rikverc isteruje na put i lupa me u prednja vrata, malo vrati golfa pa ponovo rikverc pa tako par puta. Eeeeeee osedeo sam fuc**g mamut ko mu produžio dozvolu.
Saobraćajci me par puta kažnjavali, pojas, svetla, glupi pauk me 2puta nosio.....ništa strašno.
Brzinu što se kaže prilagođavam uslovima puta, ne vozim prebrzo i oštro i trudim se da budem što nežniji prema kolima jer sam plaćam popravke i kazne.