|
Citat: Autor citiranog posta Aenima |
|
|
|
|
|
Kako prenosi NZZ ("Neue Zürcher Zeitung"), predsednik USA, Bush, je izjavio, da je shokiran i "jako jako tuzan". Ponudio je svim zrtvama i njihovim porodicama da se moli za njih (:confused , a u istom obavestenju za stampu je najostrije branio privatno posedovanje naoruzanja, kao jednu od osnovnih "prava slobodnog Amerikanca, koji stiti i brani svoj posed i svoj zivot". |
|
|
|
|
Da nisam video, ne bih verovao.... Nedavno sam gledao par dokumentaraca o primerima americhke vlade... Sa jedne strane imamo jednu, nazovi "Hrishtjansku zajednicu": Pentakostalce za koje se 1/4 amerikanaca izjashnjava... Pentakostalci bukvalno programiraju klince od 3, 4, 5 godina da se obratjaju bogu i postanu neka vrsta, citiram: Hrishtjanske armije koja tje rado dati svoj zivot u pobi protiv zla, kao shto Muslimani to chine!!!:confused: .. E da... oni inache obozavaju Busha kao nekog izaslanika koji treba da proshiri hrishtjansku veru.. bla bla... Chak iznose pred decu kartonski isechak predsednika Busha i mole se za njegovo zdravlje

... A navodono, dotichni se okruzio nekakvim religijskim savetnicima...
Sa druge strane, imamo izjave koje je MARLI napomenula.. Takozvana:"Politika straha"... Mi imamo svrhu... Mi se borimo protiv vetjeg zla... Ceo svet je korumpiran i nemaju slobode kakve mi imamo... Mi jedini mozemo da dopustimo da se klinci ushunjaju sa sachmarama u shkolu i pochine masakr... Jer mi smo zemlja koja chuva ostale od "sila zla", a one su, verujte, tamo.. vrebaju ispod Vasheg kreveta, chuche u vashem ormanu.. stanuju u vashem umu i gledaju kroz vashe ochi.. ..Neprijatelji su svuda oko nas.. a njih treba eliminisati!!!...