DiskusijeNET - eX YU - zajednica - Pogledajte jednu poruku - Nostalgija
Tema: Nostalgija
Pogledajte jednu poruku
Old 26.09.2006, 07:29 AM   #7
LeNa

LeNa's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.08.2006

evo i ja zivim preko bare....vama je jos oke...dok meni treba 24sata avionom do srbije...na pocetku sam bila toliko udarena u glavu da mi je doslo i da se ubijem...nova drzava novi ljudi nova skola novo sve...nikog ne znam...engleski ne znam...kao da su me bacili negde u pm...i tako prolazile su godine...nasla sam nove drugove..decka itd ovde mi je sad dobro...iako mi jos uvek nedostaje sve ono tamo...ja sam tamo bila klinka ali znam kakav je zivot tamo jer sam tamo uzivala videla sve...dok ovde ljudi nisu kao tamo ne druze se kao tamo...znam nekoliko osoba koje su bile u srbiji i kad se vrate kao tamo je super uzivaju ljudi...iako nemaju znaju da uzivaju ovde covek ima sve ali uvek hoce vise tako da nikad ne uziva..ali navodno tamo nema zivota...mislim lepo je da odes tamo na holiday ali tezak je zivot i slicno....ja sam sad navikla na ovo i meni je sad super...ono moje drustvo tamo vise nije isto sve se promenilo jer sam tamo zavrsila 8 razred svi su promenili skole drustvo i slicno...ostali su postali narkomani i slicno...druga drzava drugi zivot drugi si i ti...nisi kao sto si nekad bio i verujem da nikad neces biti....itd itd mozda sam malo promasila temu ali jbs ga
LeNa nije na forumu   Odgovori sa citatom