Pogledajte jednu poruku
Old 05.04.2007, 04:40 PM   #26
kuliramnp

kuliramnp's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 29.03.2007
Godine: 24

Ivana,nadam se da si podelila opomene za reci "Islam je primitivna religija"?.
Slazem se sa tobom i zelim da te iskreno pohvalim zbog objektivnosti i odbrane Islama ili hriscanstva ili bilo koje druge religije.Stvarno mi je drago zbog toga i tvog razumnog i neiskljucivog ponasanja.Jer mislim da je normalno i civilizacijski pricat objektivno,izneti svoje misljenje,ali ne vrijedjati druge i drugacije.
Ja o Islamu kao religiji mislim sve najljepse,krscanstvo pomalo poznajem ,i tu mi se neke stvari ne dopadaju,a neke su odlicne.Ostale religije nisam imao prilike nesto vise upoznati,tako da cu se suzdrzati od komentara zasada.

Sto se tice muslimana,mislim da nebi smelo biti zatucanih medju njima,a ako ima nije im kriv islam sigurno,vec oni sami kao licnosti.Opet sve zavisi od razumijevanja "zatucanosti",nekome je zatucanost odlazak u crkvu ili dzamiju,dok po meni je to ipak neka civilizacijska vrjednost(zbog onog sto ce tamo nauciti,moral,lijepo ponasanje ili sto bi trebao nauciti,jer dosta toga zavisi od ucitelja,Popa ili ti hodze)!
Pitanje je sada sta je to civilizacija,moderna civilizacija(sta se pod tim podrazumeva),ne ona arapska,grcka ili rimska?!

Poslednju izmenu radio/la kuliramnp: 05.04.2007 u 04:51 PM.
kuliramnp nije na forumu   Odgovori sa citatom