Pogledajte jednu poruku
Old 25.09.2006, 07:16 PM   #6
damir

damir's Avatar

Status: Administrator
Korisnik od: 08.08.2006
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku damir

Citat: Autor citiranog posta ENIGMA
View Post
niko nije rekao da je tamo savrsheno i da je raj....ali budimo realni 100 puta je bolje nego ovde.....pa ljudi su lepo rekli da kaskamo pola veka za njima pa i u postovanju radnika......ja sam radio sve i svasta......od kancelarije i net admina sam doshao u poziciju da radim u industriji boja i lakova i crncim kao konj...jel je to JEDINA firma u gradu koja prijavljuje radnike i daje platu na vreme....znaci jednina.......i mojne kenjas da je tamo tako...jer nije......mozes da ih tuzis i to je to...ovamo nemas kome da tuzis kad oni finansiraju njima izbore a ovi im vracaju tenderima i ne slanjem inspekcija....i ko zna cime josh..........ja bih sad ladno otishao iz Bosne....nista me ne veze ovde vishe........stranac sam u rodjenoj zemlji....ebes to....najbolje otici i krenuti od 0......ionako ovde se vec 10 god cimam kao konj da nesto stvorim ali od silnih lopova i ratnih profitera ne mozes nista........mislim od svih zemalja Juge koja su proshla kroz shit da je ovde najgore..........josh malo pa cemo da imamo i porez na vazduh..........

Hmmm, a jesi li probao da odes preko?
Da li imas nekog preko?

Pored svega tog ne vidim zbog cega vristis na black-devil, devojka je iznela svoje misljenje koje je slicno mom.
Ti naravno isto imas pravo da mislis, i kazes sta zelis, za neke stvari jesi u pravu, za neke i ne.
Iskreno, nadam se da ces u skorijoj buducnosti dobiti sansu da se pomeris iz Bosne ... i da ces da se odselis negde van EX-YU prostora gde mislis da ce bolje da ti bude.

... sam sam sve dok nju ne prevare ...
damir nije na forumu   Odgovori sa citatom