Pogledajte jednu poruku
Old 25.09.2006, 07:05 PM   #5
ENIGMA

ENIGMA's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 22.09.2006
Godine: 25
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku ENIGMA

Citat: Autor citiranog posta black-devil
View Post
Dosta njih kazu, koje poznajem, a zive dole u Srbiji, Bosni..da bi hteli preko da odu jer je zivot dole jako los. Misle verovatno..da se ovde lako zaradjuju pare u Inostranstvu i da se zivi kao mali bog..da je srece da je tako, nego nije..isto je svuda.
niko nije rekao da je tamo savrsheno i da je raj....ali budimo realni 100 puta je bolje nego ovde.....pa ljudi su lepo rekli da kaskamo pola veka za njima pa i u postovanju radnika......ja sam radio sve i svasta......od kancelarije i net admina sam doshao u poziciju da radim u industriji boja i lakova i crncim kao konj...jel je to JEDINA firma u gradu koja prijavljuje radnike i daje platu na vreme....znaci jednina.......i mojne kenjas da je tamo tako...jer nije......mozes da ih tuzis i to je to...ovamo nemas kome da tuzis kad oni finansiraju njima izbore a ovi im vracaju tenderima i ne slanjem inspekcija....i ko zna cime josh..........ja bih sad ladno otishao iz Bosne....nista me ne veze ovde vishe........stranac sam u rodjenoj zemlji....ebes to....najbolje otici i krenuti od 0......ionako ovde se vec 10 god cimam kao konj da nesto stvorim ali od silnih lopova i ratnih profitera ne mozes nista........mislim od svih zemalja Juge koja su proshla kroz shit da je ovde najgore..........josh malo pa cemo da imamo i porez na vazduh..........