Pogledajte jednu poruku
Old 01.04.2007, 05:25 PM   #27
Ines

Ines's Avatar

Status: Banovani korisnik
Korisnik od: 16.12.2006
Godine: 36

Citat: Autor citiranog posta dusanonline
View Post
Da, da ali ja sam se u nju zaljubio jos u tom filmu (negde sredinom 90tih) kao i mnogi mnogi.. a da si ti glumila,.. hm, ne znam, mislim, ne kazem da ti izgledas lose, ali kazem da ne verujem da bi se zaljubio :pp

A Andjelinine muskobanjaste uloge mi se uopste ne svidjaju nit su mi provokativne, volim kad je zena - zena!
Nije poenta u tome da li bi se ti zaljubio ili ne, vetj u tezini uloge koju bi mogla da odglumi svaka druga zena na svetu.
Sad si sam priznao da si se ti u stvari zaljubio u nju i zato je i logicno da ne vidis mane vetj samo njene vrline. Idol pubertetskih dana.

I meni da je tad neko rekao da je X.P.Baxxter (frontmen grupe Scooter) rekao da je on ruzan ja bih rekla da taj nije normalan, a sad vidim da je ruzan kao , i da skace po bini kao ...ali ljubav je slepa zar ne? I zabe su nam lepe kad smo zaljubljeni

A sto se Anjeline tice i njene zenstvenosti, pa onda je bar 10 x zenstvenija od J.Lo, samo je glumila "muski" a to samo dokazuje da je odlicna glumica jer moze da prihvati i muske uloge a da i dalje ostane privlacna.

Sve u svemu, ubejduj ti mene koliko otjes ja sam i dalje za Andju
Ines nije na forumu   Odgovori sa citatom