Pogledajte jednu poruku
Old 28.03.2007, 09:19 PM   #6
McLoud

McLoud's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 25.09.2006
Godine: 28

Evo jednog bisera, koji ako se ne varam pocinje nesto ovako:
"Iz usta mi je smrdela sarma koju sam pojeo pre dzointa..." Mislim da Aenima zna o kome se radi. E, tu sam odma' video sa kim imam posla. Ali, veliki sam ja mazohista, procitao sam i tu i posle jos jednu od istog autora. Bas da shvatim oko cega se dize tolika frka oko njega. Razocarenje - ipak je marketing odradio veliki deo posla...
Slede:
1. "Sedela sam na obali reke Pjadre i plakala" - Paolo Koeljo (portugalski Zeljko Samardzic savremene proze) - limunadica velikog hohstaplera, i to losa cak i za njega...
2. "Dalje putem kojim se redje ide" - Skot Pek mada nije u pitanju roman (i dalje... i dalje putevima..., jos dalje... i 37. put kojim se jos redje ide i... da ispumpamo jos malo kesa dokonim domacicama na konto uspesnog prvenca...)
3. "Smrt ilegalca" - Djurica Labovic - ovde mozete videti kako izgleda kad partijski pacov pokusava da kopira politicko-spijunske trilere od Foleta, Ladlama, Le Karea i Forsajta, a sve u urnebesnom partizanskom okruzenju.)))) Joooooj, on me je bar nasmejao do suza...
Malo je kasno, nastavak sledi...

Poslednju izmenu radio/la McLoud: 28.03.2007 u 09:21 PM.
McLoud nije na forumu   Odgovori sa citatom