Pogledajte jednu poruku
Old 28.03.2007, 03:30 AM   #1
Aenima

Aenima's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.10.2006
Default Koju knjigu za zivu glavu ne bi preporucili?

EleM, stalno se ovde pise o "najboljem", "najcitanijem", "najorginalnijem". Predlazem mali okret u drugu stranu.

Ako nabasate na ....NESTO, sto sebe naziva "knjigom", a pri tome ne moze da sluzi ni mojoj babi dok "vrsi nuzdu u klozetu", kacite to ovde! Sa malim, ali detaljnim opisom, zasto je takvo kakvo je.

Pisac koga ja jednostavno NE MOGU da citam zove se King. Svi ga znamo, svi smo culi o njemu (na zalost), covek nam prodaje jeftin horor za kvalitet. Kapiram da on to lako proda u HolJevUdu, ali ti sve kupuju. King im dodje kao ..."dizanje kvaliteta".

Dakle, posto nisam vise mogla da slusam hvalospeve nekih svojih poznanika, uzmem ti ja neku knjizurinu od njega. Ne secam se kako se zove, MOMENTALNO sam ukljucila "cclear" za mozgic i izbrisala sve. Osim jedne pasaze, koja mi jasno i svaki put predocava, zasto ne mogu da ga citam:

"Ona je bila nastavnica fizickog. Imala je duge noge, dobro dupe i velike sise. Svaki put kada trci, sise su izazovno letele gore-dole. Nije bila udata, ali je imala je*aca. Toliko O NJENOM KARAKTERU".

..nakon dve stranice tu ...karakternu nastavnicu fizickog nalaze iscupanih creva u nekom parkicu.

Dakle, zbog toga (i jos puno cega), King kod mene ima

Od cega takodje da se cuvamo?