Citajuci tvoj post Hennes samo potvrdjuje moju tezu da smo sve blizi samom dnu i da se u ovoj drzavi nista ne menja na bolje, samo na gore.
Mnogi su me u tome osporavali i rekli mi kako gresim.
U pravu si, ekonomija sve vise lici na buvlju pijacu a sama kultura koja je pretecha morala ne moze da cveta niti da se pokrene kad smo dotakli moralno dno. Prave vrednosti odavno su igubile smisao.
Pre neki dan sam usla u uzi krug od 20 ljudi za jednu banku (nije bitno koju).
Prva grupa ( u kojoj sam i ja bila) bili su iskljucivo ljudi tridesetih godina i to uglavnom svrseni intelektualci, druga grupa bili su ljudi sa visom strucnom spremom (takodje unormaljenog izgleda) a treca grupa...silikonska dolina..dakle mislila sam da sam na vratima videla Jelenu Karleusu. I taman kad sam pomislila, ma neeee, nema sanse da ona prodje ipak je to banka..e bas ona je usla u krug od 8 kandidata.Nije bitno dal tje na tom poslu misliti vise o tome da li su joj usne dovoljno naputjene i dal joj brus dovoljno visoko dize i uzdise poprsje od samog posla.
I sta meni preostaje tad? Nazalost ne preostaje mi nista puno da ucinim kao ni tebi.
Samo nazalost ta nasa surova realnost sve vise uzima maha, i onda se pitamo zasto ljudi odlaze iz Srbije.
|