Pogledajte jednu poruku
Old 22.03.2007, 09:22 AM   #10
gile80

gile80's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 06.10.2006
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku gile80

Citat: Autor citiranog posta Bezlični
View Post
I lichno verujem da nije tesko uz kvalitetnu opremu (misa brzo komp ) poznavanje crtanja na papiru i malo vezbe.

Coyo imas li josh ovakvih ?
@Dangerous Scarlett Johansson je americka glumica, prema tome moje misljenje je da nije iz glave crtao, vec je imao njenu sliku. mada ima ljudi koji imaju toliko razvijenu moc zapazanja i osecaj za prostor, da mogu iz glave da naslikaju 2 razlicita portreta, sa potpuno istim crtama lica, tj. kada bi stavili ta dva porteta jedan na drugi, velicin glave bi bila ista, usne, obrve,oci, nos na istom mestu. tako da samo autor zna da li je gledao u nesto ili iz glave

@bezlicni jesi li siguran u to sto pricas. ako smatras da nije tesko, ajde probaj da uradis tako nesto, pa da vidimo da li je to malo vezbe. pre svega za ovako nesto na 1. mestu moras da budes odlican likovni umetnik, znaci na tom prvom koraku bi otpalo bar 80% ljudi. zatim kvalitetnu opremu? ne znam samo za sta, to je obicna jpeg slika radjena recimo u photoshopu, i ne znam sta ti podrazumevas pod kvalitetnom opremom, kad photoshop moze da se koristi bez problema na mnogim masinama, i to prosecnim. trece, za sta ce ti mis? u ovom slucaju koristis mis samo za komande photoshopa, ali ne i za crtanje. misem mozes nacrtati fake verziju, ako si gledao klip, a za prvu verziju postoje olovke za racunare
gile80 nije na forumu   Odgovori sa citatom