Patriotizam
Oh opet taj srpski patriotizam, daleko cuveni srpski partiotizam i reci "ja volim ovu zemlju"
E od toga mi je muka
Svi bi najradije pili americka zestoka pica, pusili americke cigare, vozili nemacke automobile, pili francuska vina, u steku imali eure, u ormaru italijansku garderobu, koristili francuske parfeme, pili holandska piva, kupovali nemacke masine za ves, jeli madjarski sir
A sve patriote...
Pravi PATRIOTA...
probaj Spanca da ubedis da je ijedna liga bolja od premijere
Probaj Engleza da ubedis da je ijedan grad lepsi od londona
probaj Francuza da ubedis da popije drugo vino osim francuskog
Probaj Holandjanina da ubedis da popije i jedno drugo pivo osim holandskog, i jedan drugi kackavalj osim holandskog
Probaj nemca da ubedis da ne uzme nemacki auto...
To je partiotizam
A to srpsko "ja volim svoju drzavu" nema NIKAKVU vrednost...jer mi Srbi sve strano volimo...ali SVE!
Cak i direktor Zastave vozi nemacki automobil
Srbi i patriotizam...ne budite smesni
Ja sam samo pitao da li su Srbi patriote...nisam pravio usporedbu Srbi koji su ostali u Srbiji(citaj odbijeni za vizu) i Srbi koji su otisli napolje(dobili vizu)
Cisto pitam da li su Srbi patriote iako se iz gor navedenog vidi da nsita svoje ne vole i da im je sve tudje draze..od cigare do automobila
Srbi su lazne patriote kao sto je lazan patriotizam i kod nasih politicara prisutan, izmedju ostalog i kod nesrecno nastradalog Djindjica.
Poslednju izmenu radio/la TinaOfTrades: 28.02.2008 u 11:40 AM.
|