Pogledajte jednu poruku
Old 19.09.2006, 08:19 AM   #26
_Anna_

_Anna_'s Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 14.09.2006
Godine: 24
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku _Anna_

Ja sam ateista..u sta verujem? u energiju..moto:sve se vraca sve se placa...
Smatram da su morlana necela koja religija propoveda ispravna i postujem (ako govorimo o ne ubi, ne kradi...), ali ako pircamo o ljudima i sprovodjenju uverenje i "bozjih" reci u dela onda je to vec diskusija za sate i dane. Ipak su oni samo ljudi,podlozni iskusenjima rekao bi neko, a ja necu da ulazim u tu temtiku dublje.

Hogarius na tvoj komentar: "Nadjite mi ijednog svestenika bilo koje religije da ce vam reci: "Jeste, moja vera je ispravna, ali i tvoja/tudja vere je ispravna." Ne, dobicete samo jedan odgovor na navedeno pitanje. "Jedino moja je tacna, tudja je pogresna."

imam sledece pitanje:"Dal si se ikada srusretao ili proucavao istocnjacke religije?
Ove religije smatraju da je svaka vera ispravna i da mozes nazivati Bog,Krisna,Vaisnava,Alah ili kako god on je jedan i u svemu!
Smatram da se vera nosi u srcu i da nije nista opiplljivo pa je nezahvalno komentarisati - ili osecas ili ne (dal to ima veze sa porodicnim vrednostima koje nam usadjuju kao deci - verujem da ima, ali i dete odraste i pocinje da misli svojom glavom)....mada je cesci slucaj da ateiste prerastu u vernike, nego sto je obrnuti slucaj vidjan u praksi ili za mojih skromnih 22godne zivota!

Poslednju izmenu radio/la _Anna_: 19.09.2006 u 08:22 AM.
_Anna_ nije na forumu   Odgovori sa citatom