Neznam šta da kažem po ovoj temi....Ja neslavim,neverujem u popove i običaje koje su oni izmislili i dali kao domaći zadatak sledećim pokolenjima da ga prate-mislim konkretno na sve te običaje....Verujem da Gospod postoji,neko vreme sam i čitao bibliju,dobro sam je razumeo i video da ima mnogo grešaka u našem narodu....Popovi,tj današnji fareseji čine sve što mogu da zaluđuju što duže narod....ali nisu oni krivi što je narod neupućen.Popovi su grešni što narod neuče pravom tumačenju biblije već je tumače na svoj pokvareni način....U bibliji je sve lepo napisano...samo treba pročitati...Ne pripadam ni jednoj versko-neverskoj organizaciji,jednostavno,pismen sam i obrazovan dovoljno da mogu odlučiti sam šta želim ili ne,i na koji način,a ne da mi lopovi-popovi sve serviraju pogršno.Svako ima prava da odlučuje o sebi,tako da na ovaj način neželim nikoga lično uvrediti...poštujem svakoga.Imam puno prijatelja,saradnika koji su Adventisti,Jeh.svedoci...ili već šta su ,ali ni jednog trenutka nisam zalazio u ničija uverenja....
|