Pogledajte jednu poruku
Old 08.02.2007, 03:03 PM   #25
gile80

gile80's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 06.10.2006
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku gile80

Citat: Autor citiranog posta TinaOfTrades
View Post
Naravno da je, i verujem da jeste, $240 velika para tamo, ..ali ako ih zaradis ovde moras s tim parama ovde preziveti - a to je nemoguce.
Ti bas izgleda uzivas da izvrces tudje reci. momak je lepo rekao 240$ nedeljno. to je 960$ mesecno. a ti predstavljas kao da treba da se prezivi sa 240$. izvin molim te, ali uopste me ne interesuje kolika je cifra 960$ tamo, samo znam da te pare ovde tesko da moze i vecina 4-clanih porodica da zaradi ovde za mesec dana. ne kazem da tamo nije skuplje, ali sama si rekla da ima posla ko hoce da radi, da ima uslova za kredit... Sasvim je normalno da ko nece da radi ne moze ni da ima. Samo je razlika u tome sto ovde nema posla. sto je iz godine u godinu stopa nezaposlenosti sve veca i veca, sto rasturaju firme i fabrike. Jel to ti pokusavas da nazoves zivotom. E pa sestro vrati se bar godinu dana, pa onda pricaj to sto pricas.
Niko od osoba koje su pisale na ovoj temi nije rekao da je tamo lako i da cveta cvece, jedino su rekli da je tamo laksi zivot, a ti reci da nije tako
Od toliko ljudi koji su otisli preko nijedan jedini se nije vratio, zasto?

P.S> dugo sam razmisljao da li da postujem i ovde, ali posto si me ti anonimno prozvala (znam na koju si temu potencirala) nisam mogao da se suzdrzim
gile80 nije na forumu   Odgovori sa citatom