Status: Diskutant
Korisnik od: 05.02.2007
Godine: 22
|
Ovo je moja prica.......
Malo o Mariji,moram o njoj jer me ova muka uhvatila,pa sam se odmah setio nje.Nekako do 2003-ce,zivot mi i nije bio cvece,puno problema,sa skolom,porodicom,policijom itd.Jednog dana sreo sam Milosa."Brate,da vidis kakvu sam ribu upoznao u Beogradu,ma bruka kako je lepa!"-rece mi on.Ja mu naravno nisam verovao jer znam kakav je njegov ukus(Milos je jedan od novijih ortaka).I ne znam sta mi bi ali ipak sam uzeo od njega njen broj.Tako je sve krenulo,cimanje,porukice i ostale zajebancije.A u isto vreme se i Milos dopisivao s njom,i pravo da vam kazem posteno se nalozio.Jednog dana mi je rekao da se zaljubio i zamolio me kao druga da je vise ne cimam,sto sam naravno i ucinio jer je nikad u zivotu nisam video ,pa je normalno da mi on bude drazi od nje.Bilo kako bilo,proslo je mesec dana otkad smo se zadnji put ja i ona culi.Tek,tog dana,cimnula me je,zacudio sam se.Poslala mi je poruku da je saznala da je Milos laze kako on ide na fax,gde zivi itd.Pa je s njim prekinula kontakte i ponovo se vratila meni,liku koga nikad u zivotu nije videla.Kad je Milos saznao da se dopisujemo,malo je popizdeo ali je kasnije bio ok.I tako smo se mi dopisivali neko vreme dok ona nije odlucila da me pita da se upoznamo.Ja sam naravno prihvatio,ajde,reko bas da vidim kakva je.Vec za nedelju dana sam bio na Zelenom vencu u Beogradu i cekao je.Nisam znao kako izgleda a nije ni ona znala kakav sam ja pa sam joj rekao sta cu obuci,da bi se lakse prepoznali.Dok sam cekao,telefon je zazvonio "Okreni se!"-rekla je.Covece!Kad sam se okrenuo,imao sam sta da vidim,andjeo nad andjelima.Duga plava,malo kovrdzava kosa,prelepe plave oci,i usne...mmm....usne,telo extra.Nisam znao gde se nalazim u tom trenutku,niti sam znao sta da kazem,samo sam pruzio ruku i rekao-"Ja sam Sasa."Od tog dana moja glava je znala samo za jednu misao-Marija.Vidjali smo se svaki dan dok sam bio u Beogradu.Ja sam dosao kod nekih babe i dede na Novom Bg-u.Tih dana nisam imao hrabrosti da preduzmem neke korake i ne stidim se to da kazem.U to vreme dok smo se vidjali trpeo sam nevidjenu psiholosku torturu od strane mojih rodjaka(babe i dede),jedini je burazer bio ok.Oni su me skoro bukvalno terali kuci.Nemojte pogresno da shvatite,ni u jednom trenutku im se nisam zamerio.A ni moja porodica,pa non stop su se od nas grebali,za hranu,lovu,ma necu ni da pricam o tome,nerviraju me!Tako da sam morao da odem kuci.Par meseci sam se ziv izjeo sto nista nisam uradio pa sam resio da joj kazem preko poruke.Ma znate one fore,svidjas mi se itd(a sta sam u srcu osecao daleko je bilo od svidjanja,bila je strast,adrenalin cim pomislim na nju,strah da necu uspeti,strah da cu uspeti.....)I gle cuda,rekla je da se i ja njoj svidjam i da me je navodila na prvi korak jos dok smo se vidjali,a ja budala nisam primetio.Tako da sam ponovo resio da odem za BG i prodjem istu onu torturu,ma sve zbog nje.Kada su mi rodjaci otvorili vrata,video sam im izraze lica(ono kao "Vidi ga opet ovaj"),u tom trenutku sam sebi rekao-"Izdrzi,izdrzi zbog nje!" i trpeo sam,kao mulac,a inace bi sasuo govnima sve u lice.Posle pet minuta provedenih u prici sa "dragim" rodjacima istusirao sam se,spremio,i krenuo da se vidim sa njom.Padala je kisa......Cekao sam je na Kalisu da dodje.Dosla je sva mokra,ja sam bio ispod jednog drveta,naslonjen,kao opusteno,a srce mi je tuklo bas kao sto sada tuce dok pisem ovo,jer ne moze da izdrzi.Nista nije rekla,samo mi je skocila u zagrljaj i krenula da me ljubi njenim prelepim,ukusnim usnama.Kapi kise su nam se slivali niz lica cineci dozivljaj jos lepsim,toliko lepim da sam u tom trenutku mogao i da umrem,ma samo da me ona ljubi,samo da gledam te oci,oci koje me hipnotisu i dan danas kad ih se setim....
Ako vam se svidja rado cu vam pisati nastavak,prica je dosta tuzna:-(