Pogledajte jednu poruku
Old 25.01.2007, 04:17 PM   #9
SPayCED

SPayCED's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 13.10.2006
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku SPayCED

Citat: Autor citiranog posta qwert
View Post
Svi smo se mi ponekad šlihtali iz ovih ili onih razloga.Niko ne voli one koji se stalno šlihtaju,ja ih ne osuđujem,šta više razumem ih.Verujte mi takve osobe mnogo bolje prođu u životu.Šta da radim kad se ne mogu pretvarati pa iznesem i gore od onog što mislim!
U potpunosti se slazem,ko kaze da se nije slihtao,laze. Ako neko nije sposoban da dodje do nekog cilja na neki nazovimo "posten" nacin,docice na drugi(ulizivace se,pravice se da ga nesto vise interesuje,sve samo da bude VECI u ocima neke osobe). E sad se tu postavlja pitanje da li nacin opravdava cilj? Elem,nekada i pomaze taj nacin ispunjavanja neke zamisli. Takodje se ne izostavlja cinjenica da nam je smesno,zanimljivo,pa cak i poucno kada primetimo sa strane nekog kako to radi. No,treba biti umeren i znati ko si,sta si koje kvalitete posedujes,ostati covek,drzati se svoje reci,biti karakter. Danas je to sve teze i teze biti.

Poslednju izmenu radio/la SPayCED: 25.01.2007 u 04:23 PM.
SPayCED nije na forumu   Odgovori sa citatom