Pogledajte jednu poruku
Old 24.01.2007, 04:47 PM   #26
UNICORN

UNICORN's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 10.08.2006
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku UNICORN

Citat: Autor citiranog posta TinaOfTrades
View Post
Nisi ti, nije onaj, nije ovaj..pa zato i ima malo aktivnih clanova u odnosu na registrovane a sto se samog foruma tice ne verujem da je neaktivno sa.. koliko postova dnevno imamo? Mozda pojedine teme u odnosu na druge koje su "hot" ali sam prosek foruma, mislim da je jako dobar!! Bez obzira sto kazu da ja brisem postove :D
Slazem se sa tinom, forum je ok, aktivan je bas koliko treba i to je dobro, a sad sto vecina ne pise, pa tu niko nista ne moze, to je stvar ljudi koji dolaze, mnogo njih su na nagovor prijatelja dosli samo da pokazu kako su prijatelji, i nikad nista nisu napisali, niti su imali nameru da pisu....
To nisam pametan kako da ispravimo i da ih ponukamo da pisu, mozda novim temama, novim idejama, ne znam...
O tome neka administracija odlucuje...
Dalje, smatram da je svaki konstruktivan razgovor, kao i razlicita misljenja, pa i debate, dobro za ovaj forum, to ga razvija i to ga pravi zanimljivim, ali to ne znaci da svako moze da provocira, chachka, i proziva po forumu, jeste zanimljivo jednom, onda dodju drugi i tako u jednom momentu dolazi do neozbiljnosti foruma, posle toga moze samo kljuc u ruke....

Poslednju izmenu radio/la UNICORN: 24.01.2007 u 04:50 PM.
UNICORN nije na forumu   Odgovori sa citatom