Pre ovog foruma nisam nigde bila "aktivna", jer me forumi vremenom uzasno smore. Tako da ne dolazim po mesec, dva. Ovaj forum je ....dobar.
Malo mi smesta, sto je najvise postova u delu "sex", "igraonica" i "svastara". Ako to iskombinujemo, onda imam osecaj da bi odgovarala recenica: "Dajte ljudima sexa i igara, bice svastare".
Zao mi je npr. sto je onaj Varg banovan, jer je decko zaista bio dobar, on je jedan od razloga zasto sam jedva cekala da ujutru procitam forum i vidim sta je postovao. Jeste da su nam misljenja bila dijametralno suprotna, ali bas to mi se kod njega dopadalo, jer smo mogli da diskutujemo ko ljudi.
Takodje mi je zao sto je McLoud prestao da "se kaci". Bilo je zabavnije dok je mislio da sam krajnje sujetna osoba, bar se nesto desavalo :D.
Nije smisao u tome da otvaram temu na "knjizevnost" ili "muzika", pa da onda stoji prazna i niko zivi ne postuje. Mislim, tek kada neko napise nesto, npr. koju ziku trenutno slusa, mogu da naucim nesto. Ako sama postavljam temu i sama sebi odgovaram, slusacu i dalje isto, ni traga o nekakvom pomaku.
I da, mislim da nema smisla da je ovoliko korisnika samo registrovano, a nije aktivno. Sta to treba da znaci? Dodjes, ulogujes se, pogledas foto album, ako ti se dopadne neko, potrazis ga na PIKu, iscimas za msn ili sta ja znam sta vec? Ili si jednostavno registrovan, kako bi na kraju moglo da stoji, da ovaj forum ima toliko i toliko clanova vise od tog i tog foruma?
Moj predlog je, da se jednostavno sve registracije clanova, koji nisu aktivni duze od 6 meseci, izbrisu.
Inace....kao sto rekoh, ok je.
Pozdrav svima

.