Pogledajte jednu poruku
Old 22.01.2007, 11:06 PM   #12
_corey_

_corey_'s Avatar

Status: Moderator
Korisnik od: 17.08.2006
Godine: 23
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku _corey_

Citat: Autor citiranog posta TinaOfTrades
View Post
elem, budi konktretan
Konkretan sam kada su meni znachajne stvari u pitanju. Ovako ostajem na usputnom komentaru koji netje promeniti xyz chlanova zato shto se meni neshto smrklo u 05 am..
.. no, tzenim tvoj, kao i obichno, primeran 'doskok'.
__________________________________________________ _____

eLem, aludirao sam na sledetje. Konflikt medju ljudima je nekada produktivna stvar. Podstiche se razmishljanje, razvija se mishljenje pa i stavovi. Naravno, dok to ne preraste u rat i vulgarne ispade. Pokrenuo sam jako davno temu "Shta mislite o osobi iznad Vas".. i prerasla je u "Jojim je" "tzmok, najlepsha si" "Moja bebitzaaaa"... njah. Ochekivao sam neshto iole dublje i konkretnije, stav, mishljenje, kritika, zamerka pohvala, itsl.. retki su to i uradili..
.. vetjina tema poprima taj oblik. Provokativnije teme se zavijaju u foliju finim odgovorima, izgled pojedinih chlanova pune teme a ne razmishljanje istih etc..
.. a mozda samo ja halutziniram.
"All the ways you wish you could be, that's me. I look like you wanna look, I fuck like you wanna fuck, I am smart, capable, and most importantly, I am free in all the ways that you are not." by Tyler Durden

Poslednju izmenu radio/la _corey_: 22.01.2007 u 11:26 PM. Razlog: adding underline..
_corey_ nije na forumu   Odgovori sa citatom