Tema: Jugoslavija
Pogledajte jednu poruku
Old 17.01.2007, 10:38 PM   #6
Achilles

Achilles's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.08.2006
Godine: 26

Pomislim na bjelo gugme

Ja jesam za YU, ali ne Titovu Jugoslaviju, vec jednostavno mi se svidja ideja drzave, koja je multietnicka, razvijena, i da se ponosimo time sto ne razlikujemo jedni druge po veri ili naciji (lol ovo znam da je nemoguce ali eto to bih voleo). To kad bi postojalo, bili bi primer celom svetu. ALi na zalost, ovaj narod nash (balkanski), se tako lako napali na nacionalizam, da je to neverovatno. Dodje neko krene da im prica o velikoj Srbiji, ili multietnicki cistoj Hrvatskoj sta znam vec, i gomila njih se primi na to i nastane s***e

Ja da se pitam, ja bih voleo da zivimo u staroj YU, ali to pored nacionalistickih stranaka nije moguce, i takve stranke bih zabranio.

Meni je najvise krivo za sport lol, pa tu bi harali celim svetom. Mi smo krajem 80tih imali NAJJACU kosarkasku ligu u evropi, i sada bi smo bili na nivou Italijanske, i jos jace verovatno. U Fudbalu zvezda je bila prvak evrope, i fudbalska liga bi bila jaka na nivou holandske recimo.

Krivo mi je sto se sve to desilo, da smo ostali zajedno, bili bi medju 10 najrazvijenijih zemalja evrope to garantujem.

By Kico
Achilles nije na forumu   Odgovori sa citatom