|
Znas sta je najgore ovde, sto se ovde prica o podvali "nacuno". Tipa... u toj knjizi ima deo Sto je najveca GLUPOST, jer taj period je period "beskichmenjaka", i od toga SIGURNO nece ostati nikakvi fosili. Fosili ostaju samo od skeleta, ili ako se covechijom rukom ukloni tecnost iz mrtvog tela i izvedu jos neke procedure, tako da se to ne moze ni naci!
Ali sta je najgluplja stvar od svega. Sto oni pricaju kao nema dokaza za evoluciju, a onda oni (u ovom slucaju islam) pricaju kako je bog stvorio covecanstvo tek tako, a za to ima dokaza kao! lol (dokaze tipa pogledaj se u ogledalo neracunamo lol)
Ja znam zasto ti ovo pricas, da bi se ljudi odrekli nauke i presli u religiju , to jest ISLAM, ali reci cu ti sledece chinjenice.
Dzamija/crkva su svete? A ko je rekao da su svete? Odgovor je covek!
Muhamed/isus su proroci sta vec, a sta su oni? Vanzemaljci? Oni su LJUDI!
Kuran/biblija je "sveta" knjiga? A ko ju je napisao? BOG mozda? Odgovor je COVEK!
Sve sto se desava u svetu, BOG, religije itd... sve su to LJUDI napisali i smislili. Zato sto imaju potrebu da veruju u nesto vise, jer zivot bez "vere" gotovo da nema smisla, jer ispada da zivis, umres, i nikom nista!
I zar nije logichnije, da ti budes svestan svega toga, svestan tih motiva, i da sam razlikujes dobro od loseg, a ne kako ti kaze "vera", pa makar bila i poziv na ubijanje! kao recimo sto u kuranu pise da trebaju da se ubijaju ljudi koji veruju u vise bogova (ja licno procitao), sva sreca pa nema vise takvih ljudi, inace bi bio haos.
P.S. Izvinjavam se svim vernicima, ne zelim da nikog ubedjujem da ne treba da veruje, ali ako ovaj "Tekbilek" moze da mene ubedjuje chinjenicama kako evolucija ne postoji, onda mogu i ja da pricam isto za religiju.
I jos jedna poruka za tebe Tekbilek. Zasto moras sve ovde da ubedjujes kako je islam najispravniji? Od toga nema nista arogantnije. I jos ladno pricas o dokazima. Zar nije lepshe da lepo kazes "ja sam musliman, vernik sam, ne trebaju mi dokazi jednostavno verujem u to srcem" I KRAJ price. A ne da pricas tu "chinjenice" koje nemaju ni malo smisla, i samim tim vredjas sve ostale ovde na forumu, jer pravis budale od nas. |
|