Pogledajte jednu poruku
Old 28.12.2006, 08:47 PM   #15
Achilles

Achilles's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.08.2006
Godine: 26

Citat: Autor citiranog posta ZVERJ
View Post
hvala na odgovorima, hocu josh :D

Achilles pa u vrednosti nove dachije!
hm... nova dachija ... to zavisi od opreme. Ali pazi zna sta mozes. Ako si strpljiv, cekas neke akcije koje stalno nude ovlashceni prodavci. Evo sad renault clio smo uzimali, nudili su NEVEROVATNIH 1800E popusta! To znaci, da si mogao da kupis renault clio 2, sa 3 vrata, bez klime i metalik boje, ostala oprema da ima (servo volan, el podizaci, centralna brava, air bag za vozaca i suvozacha), benzinac... za cak 8500E sto je po meni neverovatna cena.

Moj savet ti je dakle da cekas neke akcije tako, i kupis na snizenju auto. Sajam automobila je u aprilu ja mislim, tad ce biti dosta popusta. Takodje, peugeot ovde prodaje polovne njihove automobila, ali polovno tipa 1 god staro, jos uvek vazi garancija, i to se tacno zna sta je radjeno sa njima, zna se koliko je tacno predjeno, i ti automobili su isto oko 2000E - 2500E jeftiniji, a skoro novi.

U principu, sto se mene tice mozes i daciu, jer i oni nude nekakvu garanciju (3 godine ili 100 000 predjenih km na motor, 6 godina na karoseriju) , i stvarno su dosta povoljni, i ipak su to nova kola, i bolji su od yuga. Eto to mogu da kazem pozitivno za njih, ali mozes da uradis ovako kako sam ti rekao, da sacekas neku akciju snizenje neko, i tad da kupis kola.

A kola koja mozes da gledas su... opel corsa, renault clio 2, peugeot 206, fiat grande punto... eto to je moja preporuka. Chevrolet isto imas dosta povoljno, i hyundai, oni su jeftiniji, i malo niza klasa od ovih prvih nabrojanih, ali bolja su od dachie.

By Kico

Poslednju izmenu radio/la Achilles: 28.12.2006 u 08:49 PM.
Achilles nije na forumu   Odgovori sa citatom