|
|
|
|
|
|
|
@Achilles ja sam ti odgovorio na to pitanje vecj odavno. A onaj najkonkretniji razlog ne mogu da ti kazem jer te ne poznajem. To zna samo jedna osoba pored mene na svetu tako da... Znachi to odgovara mom karakteru. Ne kazem ti ja da postanesh paganin. Ako ti ne odgovara paganizam. ako ti ne osecash duh prirode u sebi jbg. Nadji religiju koja cje ti odgovarati. Evo ti hinduizam. Jako lepa religija. Bolja od hrishcjanstva i islama definitivno. Samo fora je sto ja ne verujem da cju da se reinkarniram nakon smrti te nisam hindus. |
|
|
|
|
Ti ocigledno nemas razlog, to mogu da ti kazem. Ovde svo vreme pricamo zasto je paganizam bolji, zasto hrishcanstvo ne valja, i onda kad dodje do konkretnog pitanja, ti meni kazes "e to su licni razlozi". Znaci NEMAS IH.
Koje sam religije ja, to sam ti rekao. Nisam religiozan. Ja sam osoba koja je naucena da sama razlikuje dobro i lose, ne treba mi bog da mi kaze sta valja, a sta ne. Mogu objektivno da razmisljam, i bas me briga sta su radili pretci moji pre 100 , ili jos gore pre 5000 godina, kad su ziveli u blatu i jeli go*na da bi prezivljavali. Dakle moja poruka tebi je BUDI SVOJ COVEK! Nemoj da prihvatis nesto TEK TAKO, razmisli malo i videces da sam u pravu.