Pogledajte jednu poruku
Old 22.12.2006, 04:30 PM   #7
Achilles

Achilles's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.08.2006
Godine: 26

Citat: Autor citiranog posta Lucifer_Sam
View Post
Pink Floyd - Meddle
Pink Floyd - Wish You Were Here (Album sa 5 genijalnih pesama, sve su do jaja, wish you were here najmanje volim od svih pesama sa albuma)
PF - Dark Side....

Inace ono izvodjenje "Pink Floyd-a" '94... Sve je to lepo, ali to nije PF, bez Rogera Watersa nema ni PF-a...

Ma ima, ne zaboravi da to nije prvi put da je PF ostao bez svog glavnog kompozitora, pa su opet ostali Pink Floyd.

Ali nebih da ulazim u polemiku da li su to pesme od PF ili ne, samo sam hteo da kazem da mi se svidelo izvodjenje DSOTM, i kako je Gilmour otpevao. Na DSOTM albumu je i tako slabo pevao Roger. Tako da, na koncertima nije sad da bi nesto bilo extra drugacije sa njim. Kako god, taj live iz 94te obozavam, ali bas bas obozavam. Meni se originalni album i ne svidja toliko. Verovatno zato sto sam suvise navikao na tu live verziju.

I da napomenem, da za Rogera mislim da je genialac, cisto da ne pomislis drugacije, i nadam se da ce se okupiti opet, mada male su sanse ...

By Kico
Achilles nije na forumu   Odgovori sa citatom