Pogledajte jednu poruku
Old 15.12.2006, 03:20 PM   #7
Achilles

Achilles's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.08.2006
Godine: 26

Citat: Autor citiranog posta DaNgErOuS^GiRl
View Post
protiv sam.. brak se zasniva na poverenju.. i to je moje misljenje netju ga vishe obrazlagati :D
pa pazi, ne pricamo o ugovoru u toku braka, to je druga prica, pricamo o tome kad se dvoje rastanu, a ti sigurno bolje nego vecina znas da ljubav moze jednog trenutka da deluje kao vecna, a vec sledeceg kao potpuni promasaj. Pitanje je sta onda kad vidis da je promasaj, kako raspodeliti to. Naravno kad su dvoje kratko u braku onda to i nije problem, ali kad su duze i kad su vece pare u pitanju onda je i tek kakav.

Citat: Autor citiranog posta jsladja
View Post
Neko reče da ima nešto i u ljubavi, pa ako je ljubav jaka ne vidim razlog zašto neko ne bi pristao na predbračni ugovor. I ne mislim da je nedostatak poverenja tu neki problem.
Ne radi se o ljubavi tu, vec jednostavno treba biti realan, da sve moze da pukne uvek, koliko god savrseno sve delovalo tog trenutka. Meni je jednostavno maloumno da neko kaze "mi cemo vecno biti zajedno".. mislim... ne kazem da je ne moguce, daj boze da se to svakom desi, ali jednostavno treba biti spreman na sve, i to je to. Ako vi ostanete vecno zajedno, ugovor onda nema nikakvu smisao.

By Kico

Poslednju izmenu radio/la Achilles: 15.12.2006 u 03:24 PM.
Achilles nije na forumu   Odgovori sa citatom